Som uavhengig leverandør vil vi konstant være på jakt etter markedets beste varmepumper. Det foregår en kontinuerlig utvikling både på design, ytelse og teknologi. Den varmepumpen som var best i fjor, er antakelig ikke det i år!

 

Vårt løfte

Du skal være trygg når du benytter vår kompetanse. Vi skal alltid gi de beste råd slik at du ikke bare får en varmepumpe, men den varmepumpen som  gir det beste resultatet for ditt behov: Ytelse, design, plassering, er alle viktige parametre for en vellykket installasjon!


Nå er det varmt i alle krokene!
— Tore fra Tønsberg

Våre leverandører

  • Daikin har et komplett sortiment av luft/luft og luft/vann varmepumper spesialtilpasset det kalde nordiske klimaet. Daikin fokuserer alltid på å levere maksimal varmekapasitet samtidig som utstyret har et lekkert design.
  • Daikin har produsert varmepumper siden 1928, og har alltid ligget helt i front i utviklingen. Daikin Synergi og Daikin Moskus er to helt nyutviklede varmepumper, og dette er to av svært få - om ikke de eneste som er utviklet etter nye regler med høyere krav til energieffektivitet. Kort sagt: Mer effekt - lavere energiforbruk - økt komfort.
  • Mitsubishi har et stort utvalg av teknisk svært avanserte varmepumper. Testvinneren Kirgamine Hara 6,6 er en populær og driftssikker modell.  I tillegg leverer Mitsubishi et bredt utvalg av effektive varmepumper innen alle teknologier.
  • Mitsubishi utvikler alle sine pumper i egne laboratorier i Japan.

 

  • FJ Klima Norge ble etablert i 1997, og er i dag distributør av varmepumper og klimaanlegg til profesjonelle kunder over hele landet. FJ Klima er Norges eneste ofisielle distributør av Fujitsu varmepumper og klimaanlegg.

  • FJ Klima Samarbeider kun med profesjonelle forhandlere over hele landet, og har ingen direkte leveranser til sluttkunde. Tilbudet til markedet skal ivareta hele verdikjeden fra prosjektering, tilbud, produktleveranse, installasjon, garantier og til inngåelse av servicekontrakter.

  • Alle våre varmepumper er selvfølgelig klare for drift i kaldt norsk klima, og leverer varme ned til -25 grader og kaldere.